24/7 telefonisch bereikbaar

10 jaar garantie op isolatieglas

15 jaar ervaring

Deskundig advies

Glasreparatie

U bent op deze pagina, omdat u in uw woning of bedrijfspand glasschade heeft en dit graag zo snel mogelijk gerepareerd wilt zien.

Er zijn verschillende redenen te bedenken hoe de glasschade heeft kunnen ontstaan. Denk aan een lekke ruit? Bal door de ruit? Spontane barst? Inbraak? Vandalisme?

Wat de reden ook is, voor glasreparaties kunt u voordelig en snel terecht bij ons; Regio glas. Op deze pagina vertellen wij u wie wij zijn, hoe wij werken, hoeveel een glas reparatie kost en hoe snel wij bij u ter plekke kunnen zijn (hint: binnen 1 uur).

 

Glas reparatie met spoed

Misschien heeft uw voordeur of de ruit van uw bedrijfspand schade, dan begrijpen wij maar al te goed dat u dit natuurlijk zo snel mogelijk gerepareerd wilt zien. Iedereen kan immers nu uw woning of bedrijfspand zonder moeite binnen treden.

Wij zorgen dat een van onze glaszetters binnen één uur ter plaatse is om de gevaarlijke situatie te verhelpen. In sommige gevallen kunnen wij uw glas meteen repareren. Soms is het echter niet mogelijk om de glasreparatie direct uit te voeren, wij zorgen er dan voor dat de ruit “nooddicht” gemaakt wordt. Nooddicht houdt in dat wij een glasplaat of houtenplaat ter grote van het gat tegen de resterende ruit aanplakken. Zo is de ruit tijdelijk afgedicht en voorkomt het dat er wind en regen naar binnen kan. Ook kunnen mens en dier zich niet meer verwonden aan de scherven.

Wij zijn gratis te bereiken via ons noodnummer

U kunt ons gratis bereiken via 0800 222 3 222 en wij helpen u heel graag verder. Ook kunt u ons een e-mail sturen. Probeer daarin uw situatie zo uitgebreid mogelijk te omschrijven, zodat wij u kunnen voorzien van een compleet antwoord. De mail mag worden verstuurd naar info@regioglas.nl indien mogelijk voorzien van foto’s van de situatie. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Vraag een voorstel aan

Laat uw gegevens achter en wij doen u gratis een passend voorstel.

Bijlage...  

 
Herstel glasreparatie

Uiteraard wilt u niet weken lang tegen een geplakte ruit aan zitten kijken. Daarom proberen onze monteurs van Regio glas uw glasschade zo snel mogelijk te herstellen. Bij enkelglas kunnen wij vaak de ruit ter plaatse op maat snijden en de glasreparatie ter plekke uitvoeren. Isolatieglas is een ander verhaal. Dit glas moet geproduceerd worden in de glasfabriek. Bij de meeste glassoorten is het isolatieglas met ongeveer een week beschikbaar. In sommige aparte gevallen (aparte samenstelling van het glas) kan het zijn dat de levertijd langer is, wij informeren u hier altijd over. Onze monteurs zorgen bij glasreparatie altijd dat de boel netjes en opgeruimd achter blijft. Het oude kapotte glas wordt meegenomen door de monteurs en ter recycling aangeboden aan vlak glas recycling Nederland.

 

Glasreparatie keuze glassoorten

Bij glasreparatie kunt u eventueel ook meteen kiezen voor een ander type glas.

Bij enkelglas heeft u keuze uit:

 

Bij isolatieglas kunt u onder andere kiezen uit:

 

Glasreparatie is vaak een moment om een keuze te maken over het type glas en de energiebesparing. Overleg daarom altijd vooraf met onze glaszetters wat voor u de beste keuze is. Tevens is het raadzaam om ventilatieroosters mee te nemen in deze beslissing.

 

Contact bij glasreparatie

Vraag een voorstel aan

Laat uw gegevens achter en wij doen u gratis een passend voorstel.

Bijlage...  

U kunt ons ook gratis bellen!

U kunt ook gratis bellen naar 0800 222 3 222 en wij helpen u heel graag verder. Ook kunt u ons een e-mail sturen. Probeer daarin uw situatie zo uitgebreid mogelijk te omschrijven, zodat wij u kunnen voorzien van een compleet antwoord. De mail mag worden verstuurd naar info@regioglas.nl indien mogelijk voorzien van foto’s van de situatie. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Heeft u glasschade?

Bel 24/7 gratis 0800 222 3 222

Veelgestelde vragen

Accreditaties

  • Bouwend NL
  • GBO Vakcertificaat
  • REB-Partner
  • EBN

Partners

  • Arjan Dekker Arjan Dekker
  • PHB de Combi PHB de Combi
  • V/d Veen Schilders V/d Veen Schilders
  • Verhoeven Schildersbedrijf Verhoeven Schildersbedrijf
  • Waanders Schilderwerken Waanders Schilderwerken
  • Havekes Havekes