24/7 telefonisch bereikbaar

10 jaar garantie op isolatieglas

15 jaar ervaring

Deskundig advies

Gebroken glas

Scherven brengen geluk wordt vaak gezegd. Maar wanneer u zelf last heeft van gebroken glas wilt u zo snel mogelijk uit de rommel. Regio glas verzorgt een snelle en veilige noodoplossing bij gebroken glas. Binnen één uur staat Regio glas paraat om uw gebroken glas te plakken (noodvoorziening). Wij zijn dag en nacht bereikbaar via ons gratis telefoonnummer 0800 – 222 3 222, ook in de weekenden en op feestdagen!

 

Gebroken glas herstellen

Wij van Regio glas vinden dat wanneer u gebroken glas heeft u zo snel mogelijk geholpen dient te worden. Wanneer er per ongeluk iets mis gaat, bal door de ruit, deur te hard dicht of open gewaaid, bel dan meteen met onze collega’s van kantoor op het gratis nummer  0800 – 222 3 222 en wij sturen een van onze ervaren vakkundige glaszetters naar u toe om de glasschade te herstellen dan wel te beperken door middel van een noodreparatie. Zo is de kans dat u of een van uw huisgenoten gewond raken door een stuk gebroken glas een stuk kleiner. Uiteraard nemen wij, zoveel mogelijk, het gebroken glas mee zodat u niet met de rommel blijft zitten. Wij bieden dit glas weer aan voor recycling via vlak glas recycling Nederland.

 

Gebroken glas door inbraak

Wanneer u gebroken glas heeft door een inbraak belt u in eerste instantie met de politie. Geef vermiste zaken aan hen door. Hierna neemt u contact op met Regio glas voor het maken van een noodreparatie aan uw gebroken glas. Binnen ons werkgebied zijn wij bij gebroken glas binnen 1 uur ter plaatse. Wanneer u een verzekering heeft welke ook glasschade dekt kunnen wij voor u regelen dat het via de verzekeraar betaald wordt. Kortom regel je glasschade makkelijk en snel via regio glas. Bel ons op ons gratis telefoonnummer 0800 -222 3 222. Heeft u een vraag of wenst u passend advies mail dan via info@regioglas.nl of vul het contactformulier in en wij nemen contact met u op.

 

Contact opnemen bij gebroken glas

Gebroken glas? Bel meteen met Regio glas! Wij zijn 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar via ons gratis telefoonnummer 0800 – 222 3 222. Minder spoed? Dan kunt u ons ook een e-mail sturen. Probeer daarin uw situatie zo uitgebreid mogelijk te omschrijven, zodat wij u kunnen voorzien van een compleet antwoord. De mail mag worden verstuurd naar info@regioglas.nl indien mogelijk voorzien van foto’s van de situatie. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Vraag een voorstel aan

Laat uw gegevens achter en wij doen u gratis een passend voorstel.

Bijlage...  

Heeft u glasschade?

Bel 24/7 gratis 0800 222 3 222

Veelgestelde vragen

Accreditaties

  • Bouwend NL
  • GBO Vakcertificaat
  • REB-Partner
  • EBN

Partners

  • Arjan Dekker Arjan Dekker
  • PHB de Combi PHB de Combi
  • V/d Veen Schilders V/d Veen Schilders
  • Verhoeven Schildersbedrijf Verhoeven Schildersbedrijf
  • Waanders Schilderwerken Waanders Schilderwerken
  • Havekes Havekes