24/7 telefonisch bereikbaar

10 jaar garantie op isolatieglas

15 jaar ervaring

Deskundig advies

Glasschade

Glasschade is een van de meest vervelende dingen die u kunnen gebeuren bij uw woning. Dit wilt u uiteraard zo snel mogelijk opgelost hebben. Daarom staan de glaszetters van Regio glas 24 uur per dag 7 dagen per week voor u klaar om uw glasschade snel en vakkundig te verhelpen

 

Glasschade aan isolatieglas ruit

Wanneer u glasschade heeft aan een isolatieglas ruit zorgt Regio glas ervoor dat er een veilige situatie gecreëerd wordt door middel van een noodvoorziening. Hierbij plakken wij een stuk glas of een houten plaat voor de barst of het gat in de ruit. Losse stukken en scherven worden eerst voorzichtig verwijdert. Hierna neemt onze glaszetter de totale maten van de ruit (en) op om deze vervolgens aan de collega’s van kantoor door te geven. Deze collega's zullen het glas dan bestellen bij de glasfabriek. Dit duurt ongeveer (afhankelijk van het type glas) 2 werkweken. Zodra het glas bij ons binnen is wordt het gecontroleerd op evt krassen, fabrieksfouten en transportschade. Als alles klopt zullen wij contact met u opnemen om een afspraak in te plannen voor het plaatsen van de isolatieglas ruit.

 

Glasschade aan enkel glas / figuurglas

Als u glasschade heeft aan bijvoorbeeld uw schuurdeur of een andere enkel glas ruit zullen wij u vragen of het standaard glas of een figuurglas soort is. Wanneer het figuurglas blijkt te zijn vragen wij u een foto te sturen hiervan. Zo kan onze collega van kantoor beoordelen om welke soort het gaat en of het meteen ter plaatse op maat te snijden is. Dit is met standaard float (enkel) glas wel het geval.

Indien het standaard glas betreft kunnen wij ter plaatse de ruit op maat snijden en meteen het officiële herstel uitvoeren. Zo hoeft u bij glasschade niet te wachten op het bestellen van de nieuwe ruit. Mocht het toch om een figuurglas soort gaan welke wij niet in voorraad hebben moeten wij deze (helaas) ook bestellen bij de fabriek. Enkel glas is wel vaak sneller leverbaar als isolatieglas waardoor ij vaak binnen 1 week het definitieve herstel kunnen uitvoeren.

 

Hoe te werk gaan bij glasschade

Ga vooral niet zelf aan de scherven of aan de gebroken ruit zitten trekken. Laat alles zoals het is en wacht op onze glaszetter! Bel bij glasschade meteen met ons gratis telefoonnummer 0800 -222 3 222 en binnen 1 uur zijn wij ter plaatse. Onze glaszetter heeft door zijn jarenlange ervaring zoveel kennis van zaken opgebouwd dat hij veilig alle scherpe scherven voor u kan verwijderen.

Minder spoed? Dan kunt u ons ook een e-mail sturen. Probeer daarin uw situatie zo uitgebreid mogelijk te omschrijven, zodat wij u kunnen voorzien van een compleet antwoord. De mail mag worden verstuurd naar info@regioglas.nl indien mogelijk voorzien van foto’s van de situatie. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Vraag een voorstel aan

Laat uw gegevens achter en wij doen u gratis een passend voorstel.

Bijlage...  

Heeft u glasschade?

Bel 24/7 gratis 0800 222 3 222

Veelgestelde vragen

Accreditaties

  • Bouwend NL
  • GBO Vakcertificaat
  • REB-Partner
  • EBN

Partners

  • Arjan Dekker Arjan Dekker
  • PHB de Combi PHB de Combi
  • V/d Veen Schilders V/d Veen Schilders
  • Verhoeven Schildersbedrijf Verhoeven Schildersbedrijf
  • Waanders Schilderwerken Waanders Schilderwerken
  • Havekes Havekes