24/7 telefonisch bereikbaar

10 jaar garantie op isolatieglas

15 jaar ervaring

Deskundig advies

Glasschade Arnhem

Bal door het raam? Deur te hard dicht gewaaid? Poging tot inbraak?

Bel Regio glas en een van onze glaszetters is binnen 1 uur ter plaatse om een nood voorziening te treffen zodat u geen verdere schade en/of letsel op kan lopen. Ook wordt zo de kans op een (tweede) poging tot inbraak aanzienlijk vermindert. Met een uitgebreid werkgebied is Regio glas altijd snel ter plaatse, ook in de regio Arnhem. Wij zijn bij een glasschade altijd binnen 1 uur ter plaatse, ook 's nachts! Bel bij glasschade altijd meteen 0800 – 222 3 222.

Minder spoed? Dan kunt u ons ook een e-mail sturen. Probeer daarin uw situatie zo uitgebreid mogelijk te omschrijven, zodat wij u kunnen voorzien van een compleet antwoord. De mail mag worden verstuurd naar info@regioglas.nl indien mogelijk voorzien van foto’s van de situatie. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Vraag een voorstel aan

Laat uw gegevens achter en wij doen u gratis een passend voorstel.

Bijlage...  

Een kapotte ruit is altijd vervelend, vooral wanneer er kleine kinderen en/of huisdieren rond lopen in uw huis. Daarom is het belangrijk dat u meteen de juiste ervaren en vakkundige mensen inschakelt om ergere schade te voorkomen. Regio glas is gespecialiseerd in het snel herstellen van diverse soorten isolatieglas, enkel glas, figuurglas, gelaagd glas en spiegels. Enkelglas kan in sommige gevallen zelfs meteen definitief hersteld worden, anders komen wij binnen een aantal dagen terug voor het definitieve herstel.

Wenst u meteen een kozijn of deur te laten vervangen? Wij werken samen met de beste timmermannen. Zo heeft u een aanspreekpunt en regelt Regio glas alles in een keer voor u.

Interesse? Voor een glaszetter in de regio van Arnhem belt u ons voor een vrijblijvende afspraak op ons  gratis telefoonnummer 0800 – 222 3 222 of mail via het e-mailadres info@regioglas.nl. Ook hebben wij via de website een mogelijkheid om uw gegevens achter te laten via ons contactformulier, zo nemen wij contact met u op!

Vraag een voorstel aan

Laat uw gegevens achter en wij doen u gratis een passend voorstel.

Bijlage...  

Heeft u glasschade?

Bel 24/7 gratis 0800 222 3 222

Veelgestelde vragen

Accreditaties

  • Bouwend NL
  • GBO Vakcertificaat
  • REB-Partner
  • EBN

Partners

  • Arjan Dekker Arjan Dekker
  • PHB de Combi PHB de Combi
  • V/d Veen Schilders V/d Veen Schilders
  • Verhoeven Schildersbedrijf Verhoeven Schildersbedrijf
  • Waanders Schilderwerken Waanders Schilderwerken
  • Havekes Havekes