24/7 telefonisch bereikbaar

10 jaar garantie op isolatieglas

15 jaar ervaring

Deskundig advies

Ruit vervangen

Lekke ruit? Krassen op de ruit? Barst in de ruit? Kortom toe aan ruit vervanging?

Neem contact op met de glasspecialisten van Regio glas. Vakkundigheid, professionaliteit, klantvriendelijkheid en service staan bij ons hoog in het vaandel. En dat merkt u! Wij denken met u mee en zoeken samen naar een passende oplossing. Of u nou 1 ruit wil laten vervangen of een complete woning wil laten renoveren, Regio glas is er voor al uw glas klussen. Onze glaszetters volgen jaarlijks diverse trainingen en cursussen om zo op de hoogte te blijven van alle nieuwtjes en nieuwe wetten en regelgevingen. Zo weet u zeker dat alles volgens de regels verloopt.

Vraag een voorstel aan

Laat uw gegevens achter en wij doen u gratis een passend voorstel.

Bijlage...  

 

Raam vervangen met houtrot in kozijn

Laat u door Regio glas uw ruit(en) vervangen kunt u er zeker van zijn dat alles volgens de norm en de wettelijke richtlijnen geplaatst wordt. Komen wij onverwachts toch houtrot tegen? Uiteraard kan Regio glas dit (tegen meerprijs) vakkundig verhelpen. Bij ruitvervanging nemen wij altijd de oude ruit mee zo blijft u niet met de rommel zitten en leveren we alles netjes en schoon op bij u!

 

Ruit vervangen voor ander type glas

Heeft u nog steeds enkel glas in uw woning? Of oud, standaard dubbelglas? Wij adviseren u graag over uw keuze voor nieuw glas. Ieder jaar zijn er diverse subsidies beschikbaar via gemeente of het rijk. Hierdoor wordt woning verbetering door middel van extra isolatie betaalbaarder en aantrekkelijker gemaakt. Kiest u voor HR++ dubbel glas met een Argon gevulde spouw, denk dan ook aan de juiste ventilatie van uw woning. Om aan deze vraag te kunnen voldoen biedt Regio glas 2 marktleiders in de ventilatie branche aan. Duco ventilatieroosters en Aralco ventilatieroosters. Om het leefklimaat in uw woning of in uw kantoorpand optimaal te houden behoort u ook te ventileren met schone lucht. Deze roosters kunnen bijna onzichtbaar geplaatst worden en in iedere gewenste Ral kleur geleverd worden.

 

Raam vervangen, contact opnemen

Of het nou in uw woning, in uw kantoorpand, in uw schuur, bij uw veranda of rondom uw aanbouw is, wanneer u aan ruit vervanging toe bent belt u Regio glas! Wij draaien onze hand er niet voor om! Neem vandaag nog contact op met een van onze adviseurs om uw ruit te laten vervangen!

Vraag een voorstel aan

Laat uw gegevens achter en wij doen u gratis een passend voorstel.

Bijlage...  

U kunt ons ook gratis bellen!

U kunt ook gratis bellen naar 0800 222 3 222 en wij helpen u heel graag verder. Ook kunt u ons een e-mail sturen. Probeer daarin uw situatie zo uitgebreid mogelijk te omschrijven, zodat wij u kunnen voorzien van een compleet antwoord. De mail mag worden verstuurd naar info@regioglas.nl indien mogelijk voorzien van foto’s van de situatie. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Heeft u glasschade?

Bel 24/7 gratis 0800 222 3 222

Veelgestelde vragen

Accreditaties

  • Bouwend NL
  • GBO Vakcertificaat
  • REB-Partner
  • EBN

Partners

  • Arjan Dekker Arjan Dekker
  • PHB de Combi PHB de Combi
  • V/d Veen Schilders V/d Veen Schilders
  • Verhoeven Schildersbedrijf Verhoeven Schildersbedrijf
  • Waanders Schilderwerken Waanders Schilderwerken
  • Havekes Havekes