24/7 telefonisch bereikbaar

10 jaar garantie op isolatieglas

15 jaar ervaring

Deskundig advies

Glasbedrijf Regio glas

Bij ons glasbedrijf bent u aan het juiste adres voor vrijblijvend advies over alle soorten en varianten van glas. Of het nou gaat om isolatieglas, enkelglas, figuurglas, gelaagd glas, spiegels, keuken achterwanden of badkamerdeuren U kan het zo gek niet bedenken van glas. Binnen ons werkgebied levert en meet ons glasbedrijf bij u in. Heeft u glasschade door inbraak of ongelukje bel dan met ons glasbedrijf op 0800 - 222 3 222.

 

Project Sint-Eusebiuskerk in Arnhem is een succes!

In de video hieronder ziet u dat wij bezig zijn met fase 2; het plaatsen van ongeveer 93 kleine ruitjes in de nisjes van de uitkijktoren van de Sint-Eusebiuskerk in Arnhem.

Advies van ons glasbedrijf over enkelglas

Wanneer u enkelglas in uw woning heeft en u wenst dit te verwijderen en vervolgens dubbel glas te plaatsen kunt u vrijblijvend advies bij ons glasbedrijf inwinnen. Wij helpen u heel graag verder!

U hebt keuze uit honderden verschillende soorten glas, zoals figuurglas, enkel glas, gelaagd glas enzovoort. Glasbedrijf Regio glas is al jarenlang actief in de glasbranche en advies geven over dit soort situaties is ons vak en doen wij daarom ook erg graag!

 

Een kijkje in de werkdag van Regioglas

In onderstaande video laten we je onder andere zien hoe we de etalage ruit van de Hema in Oosterbeek, van 300 kilogram, vervangen.

Advies van ons glasbedrijf over dubbelglas

Ook bij isolatieglas heeft u een keuze aan verschillende mogelijkheden. Neem bijvoorbeeld "standaard " isolatieglas, dit bestaat u 2 glasbladen en een spouw (gevuld met lucht of Argon gas) de glasbladen zijn leverbaar in 4, 5, 6, 8 of 10 mm dikte in verschillende kleuren. Ook hier kan aan 1 zijde figuurglas toegepast worden. Kortom keuze genoeg. Laat u daarom altijd goed adviseren alvorens u een keuze maakt.

 

Overig advies van ons glasbedrijf

Denkt u na over het plaatsen van een hardglazen douchecabine of alleen een hardglazen douchedeur? Of wat dacht u van een spatscherm achter uw kookplaat in de keuken? In alle gevallen is gehard glas de perfecte keuze. Om het nog completer te maken kan in de meeste gevallen dit glas ook worden voorzien van gekleurde laklaag. Zo frist u uw keuken of badkamer heel simpel op. Al het beslag wat ons glasbedrijf levert is van hoogwaardige kwaliteit en zijn al jaren topmerken op de markt. Ons glasbedrijf kiest onder andere uit Dorma of Gral.

Keukenachterwand 

 

De mensen van Glasbedrijf Regio glas

Regio glas zorgt ervoor dat onze mensen altijd up to date zijn van de nieuwste wetten en regelgevingen. De wisselingen van de normen en wetten worden nauwlettend in de gaten gehouden en een aantal keer per jaar worden onze mensen bijgeschoold door diverse cursussen. Zo krijgt u altijd een deskundig en passend advies bij ons glasbedrijf!

Ons glasbedrijf werkt onder andere in de volgende plaatsen: Arnhem, Apeldoorn, Beek, Deventer, Doetinchem en Zutphen.

 

Heeft u glasschade?

Bel 24/7 gratis 0800 222 3 222

Veelgestelde vragen

Accreditaties

  • Bouwend NL
  • GBO Vakcertificaat
  • REB-Partner
  • EBN

Partners

  • Arjan Dekker Arjan Dekker
  • PHB de Combi PHB de Combi
  • V/d Veen Schilders V/d Veen Schilders
  • Verhoeven Schildersbedrijf Verhoeven Schildersbedrijf
  • Waanders Schilderwerken Waanders Schilderwerken
  • Havekes Havekes