GLASZETTER

Regioglas heeft jarenlange ervaring en goed opgeleide mensen hierdoor staan wij garant voor goede service en kwaliteit. Wij kunnen in noodgevallen te allen tijde binnen een half uur tot een uur bij u zijn. In veel gevallen is het mogelijk om direct nieuw glas te plaatsen. En anders zorgen wij er in ieder geval voor dat wij een veilige tijdelijke noodvoorziening treffen. Wanneer het om dubbel glas gaat zullen wij dit op maat in de fabriek moeten bestellen. Wij zorgen dan dat er binnen 14 dagen een nieuwe ruit geplaatst wordt.

Om u de zekerheid te bieden die u nodig heeft bieden wij zowel garantie op glas als op montage.

 

Glaszetter met certificaat

Wanneer u bij ons uw glas laat zetten bent u verzekerd van een gecertificeerde glaszetter. Onze glaszetters worden ieder jaar bijgeschoold om zo op de hoogte te blijven van alle nieuwe regels en wetten op gebied van glas. Ook worden er diverse cursussen bijgewoond door onze glaszetters met betrekking tot bijvoorbeeld hout rot reparatie en werken met een kraan of hoogwerker.

 

Glaszetter met ervaring

Onze glaszetters werken voor meerdere grote woning coöperaties, verzekeringsmaatschappijen, scholen en collega glaszetters en schilders bedrijven. Hierdoor worden er op veel verschillende gebieden ervaringen opgedaan. Uiteraard stellen ook wij, als Regio glas, hoge eisen aan onze glaszetters en hun manier van werken. Wat uiteraard ten goede komt aan de gedane werkzaamheden bij u aan huis of op kantoor. U laat ten slotte toch niet iedereen binnen in uw huis. Glaszetters die werken bij Regio glas dragen ten alle tijden goede deugdelijke veiligheids(werk)kleding en schoeisel ook al het materiaal waar mee gewerkt wordt is gekeurd.

 

Advies van de glaszetter

Ook bij advies omtrent het vervangen van dubbel glas of enkel glas kunt u gebruik maken van onze ervaren glaszetters.  Zij kunnen u adviseren over diverse glassoorten, figuurglas, gelaagd veiligheidsglas. Ook kunnen wij u vertellen of het mogelijk is om bijvoorbeeld glas in lood of kruisroedes tussen het glas te plaatsen. Op al het geleverde en geplaatste glas wordt een garantie gegeven van 10 jaar. Ook op het plaatsen hiervan. Komen wij houtrot tegen tijdens het vervangen van het (dubbele) glas zullen wij dit aan u kenbaar maken. Onze glaszetter kan dit snel en professioneel verhelpen door onze hout rot reparatie techniek. Uw kozijn wordt weer zo goed als nieuw!

 

Glasspecials verzorgd door onze glaszetter

Opzoek naar een mooie keukenachterwand of een glazen binnendeur (of douchedeur)? Ook dit kunnen de glaszetters van Regio glas voor u verzorgen. Vakkundig geplaatst en voorzien van het beste glasbeslag Dorma. Uit vele kleuren, diktes en montagemogelijkheden kunt u hierbij kiezen. Laat u daarom goed adviseren en voorlichten door een goede ervaren glaszetter.

 

Contact opnemen

Enthousiast geworden? Bel dat met een van onze collega’s op kantoor om een vrijblijvende afspraak te maken.

Ons telefoonnummer 0800 – 222 3 222 of mail info@regioglas.nl.

 

Onze locaties

Regio glas is onder andere werkzaam in Doetinchem, Arnhem, Apeldoorn, Zutphen, Deventer, Nijmegen en alle plaatsen die hier tussenin liggen. Wilt u weten of wij ook in uw regio glas plaatsen, laat een berichtje achter via ons contactformulier.

Vraag een voorstel aan

Laat uw gegevens achter en wij doen u gratis een passend voorstel.

Bijlage...  
 

Accreditaties

  • Bouwend NL
  • GBO Vakcertificaat
  • REB-Partner
  • EBN
Website: JDI internet professionals