Glaszetter Apeldoorn

Bent u opzoek naar een ervaren, vakkundige en nette glaszetter in Apeldoorn? Bel snel met Regioglas!

Door onze jarenlange ervaring, onze goed opgeleide glaszetters en onze vakkundigheid zijn wij de juiste partner die u zoekt in en de omgeving van Apeldoorn! Voor met name glasschade, renovatie of dubbel glas plaatsen bent u bij ons aan het juiste adres. Onze glaszetters werken snel en laten uw woning in nette staat achter bij het verlaten ervan.

Heeft u het liefst eerst een vakkundig advies nodig? Ook hierin zijn wij u graag van dienst. Wij komen graag bij u langs in Apeldoorn Onze glaszetters worden jaarlijks bijgeschoold op het gebied van nieuwe innovaties en aangepaste geldende normen en regels met betrekking tot isolatieglas, bouwbestek en ventilatie.

Of het nou gaat om extra isolatie van uw woning, extra geluidswering of modernisering van uw woning, wij bieden u het beste deskundige advies van de regio. Door onze ervaring bent u ook aan het juiste adres voor restauratie van monumentale panden, eventueel inclusief houtrot reparatie en schilderwerk.

Aanpassingen aan een van uw kozijnen? Ook dit verzorgd Regio glas graag voor u op locatie in Apeldoorn.
 

Altijd een glaszetter in de buurt van Apeldoorn

Wij werken voor vele grote opdrachtgevers en verzekeringsmaatschappijen in en rondom Apeldoorn. Hierdoor zijn wij altijd “in de buurt”. Glasschade? Binnen een uur zijn we aanwezig in Apeldoorn om de schade te inspecteren en een noodvoorziening te treffen. Dit doen we om letsel en eventueel (nog een) inbraak te voorkomen. Wanneer u wenst kunnen wij ook het definitieve herstel voor u uitvoeren.

Meer informatie nodig of een offerte aanvragen, voorbeelden van glassoorten zien? Wij komen graag bij u langs.

Bel gratis 0800-222 3 222 of mail naar info@regioglas.nl

Heeft u glasschade?

Bel 24/7 gratis 0800 222 3 222

Veelgestelde vragen

Accreditaties

  • Bouwend NL
  • GBO Vakcertificaat
  • REB-Partner
  • EBN
Website: JDI internet professionals