Glaszetter Dieren

Wanneer u opzoek bent naar een ervaren glaszetter in de regio van Dieren hoeft u niet verder te zoeken! Bel Regio glas. Onze glaszetters worden ieder jaar bijgeschoold en bezitten zo alle kennis van de nieuwste technieken, wetten en regelgevingen. Door de jaren lange ervaring en kennis van zaken kunnen zij u een vakkundig, passend advies geven met betrekking tot isolatie en ventilatie. Ook zorgen wij ervoor dat u een duidelijke, overzichtelijke offerte ontvangt voordat u bij ons de opdracht plaatst, zo komt u bij ons nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Een bal door de ruit? De deur te hard open of dicht gewaaid? Niets is zo vervelend als ruitschade!
 

Altijd een glaszetter in de buurt van Dieren

Iedere dag bevinden onze ervaren glaszetters zich in en /of rondom Dieren dus bij glasschade zijn wij binnen een uur ter plaatse om een veilige noodvoorziening voor u te treffen om zo een eventuele (nogmaals) inbraak te voorkomen. Ook voor slot reparaties, houtrot reparaties en/ of reparaties aan deuren en kozijnen kunt u bij Regio glas terecht. Glas vervangen in kunststofkozijnen? Ook dit is geen probleem voor de ervaren glaszetters van Regio glas. Wij kunnen iedere glassoort en dikte leveren dus ook voor kunststofkozijnen, lichtkoepels, (Velux) dakramen en monumentale panden.

Heeft u vragen, uitdagingen of andere dingen voor ons aarzel dan niet. Neem (gratis) contact met ons op via 0800-222 3 222 of via de email info@regioglas.nl. Ook heeft de website Regio glas de mogelijkheid om het contact formulier in te vullen zodat wij contact met u op kunnen nemen.

Heeft u glasschade?

Bel 24/7 gratis 0800 222 3 222

Veelgestelde vragen

Accreditaties

  • Bouwend NL
  • GBO Vakcertificaat
  • REB-Partner
  • EBN
Website: JDI internet professionals