24/7 telefonisch bereikbaar

10 jaar garantie op isolatieglas

15 jaar ervaring

Deskundig advies

Glasherstel

Bij glasherstel staat Regio glas binnen 1 uur voor u klaar. Wanneer u een gebroken ruit heeft, glasschade of een lekke ruit wij herstellen het snel en vakkundig voor u.

 

Glasherstel bij glasschade

Bij glasschade of een gebroken glas zijn wij binnen 1 uur ter plaatse om voor u een veilige noodvoorziening te maken. Dit houd in dat wij de kapotte ruit dichtplakken en er zo voor zorgen dat er geen verdere schade ontstaat of gewonden vallen. Wanneer het mogelijk is (bij bijvoorbeeld enkel glas, gelaagd glas of draad glas) kunnen wij ook meteen het definitieve herstel voor u maken. Wij vragen daarom ook altijd of het enkelglas betreft.  Wanneer u glasschade heeft aan een dubbele (isolatie) ruit zullen wij deze meteen opmeten, een noodvoorziening treffen en hierna de ruit bestellen. Binnen 14 dagen zorgen wij ervoor dat uw ruit weer zo goed als nieuw is!

 

Glasherstel bij glas in lood

Glas in lood is een mooi authentiek stukje van uw woning. Wanneer een van de stukjes is gebarsten door het dichtklappen van een deur, een steentje tegen de ruit of een ander ongelukje kunnen wij dit weer voor u herstellen. U kan er in zo een geval ook voor kiezen om het glas in lood in isolatieglas te laten zetten. Zo heeft u de mooie authentieke uitstraling van een glas in lood paneel en alle voordelen van isolatieglas. Een van onze adviseurs kan u de mogelijkheden uitleggen.

 

Neem contact op met glasherstel van Regio glas

Wanneer u glasschade heeft kunt u 24 uur per dag 7 dagen per week contact op nemen met ons via het gratis telefoonnummer 0800 -222 3 222. Wanneer u een vraag, opmerking of offerte of advies aanvraag wil doen kan dit ook via de e-mail naar info@regioglas.nl. Wij voorzien u bij glasherstel graag van het juiste advies en de scherpste prijs.

 

Onze glasherstel locaties

Regio glas is te vinden in verschillende locaties, zoals Doetinchem, Arnhem, Apeldoorn, Zutphen, Deventer, Nijmegen en alles wat hier tussenin ligt. Wilt u graag dat we bij u op locatie langskomen? Stuur een een bericht via het contactformulier, mail naar info@regioglas.nl of bel gratis naar 0800 - 222 3 222.

Vraag een voorstel aan

Laat uw gegevens achter en wij doen u gratis een passend voorstel.

Bijlage...  

Heeft u glasschade?

Bel 24/7 gratis 0800 222 3 222

Veelgestelde vragen

Accreditaties

  • Bouwend NL
  • GBO Vakcertificaat
  • REB-Partner
  • EBN

Partners

  • Arjan Dekker Arjan Dekker
  • PHB de Combi PHB de Combi
  • V/d Veen Schilders V/d Veen Schilders
  • Verhoeven Schildersbedrijf Verhoeven Schildersbedrijf
  • Waanders Schilderwerken Waanders Schilderwerken
  • Havekes Havekes