24/7 telefonisch bereikbaar

10 jaar garantie op isolatieglas

15 jaar ervaring

Deskundig advies

Raam kapot

Heeft u een ruit stuk? Bel Regio glas voor een super snelle en vakkundige glasreparatie. Er is niets zo vervelend als lang blijven zitten met een ruit stuk, en wat dacht u van de onveilige situatie? Wij maken een noodvoorziening  ter plaatste en zijn er binnen 1 uur. Daarna bestellen wij de originele ruit zo snel mogelijk zodat u binnen 2 weken weer een perfect gerepareerde ruit heeft, alsof er nooit iets gebeurd is!

 

Bij raam kapot kiezen voor andere glassoort?

Wilt u uw ruit vervangen hebben door een andere glassoort? Wat dacht u van gefigureerd glas? Of matglas? Of een zijde gelaagd glas? Of wat te denken van blauw of groen glas? Er is zo veel mogelijk met glas. Onze adviseurs van Regio glas adviseren u daarom ook graag bij het maken van een passende keuze.  Past het niet (helemaal) in de bestaande situatie? Dan passen wij het kozijn toch aan. Wilt u van 1 raam 2 ramen maken? Of andersom? Ook dit is uiteraard geen probleem voor de ervaren glaszetters van Regio glas. Wij werken nou samen met gespecialiseerde timmerbedrijven voor het aanpassen van raam- en deur- kozijnen. Ook bij schade aan kozijnen of deuren schakelen wij onze partners in zodat u maar een aanspreekpunt heeft en alles voor u geregeld wordt. Makkelijk, snel en vakkundig!

 

Bij raam kapot vrijblijvend advies en contact

Maak een afspraak met een van onze adviseurs voor een vrijblijvend advies via ons gratis telefoonnummer 0800 – 222 3 222. Voor glasschade zijn wij uiteraard 24 uur per dan 7 dagen per week bereikbaar via 0800 – 222 3 222 ons gratis telefoonnummer.

Minder spoed? Dan kunt u ons ook een e-mail sturen. Probeer daarin uw situatie zo uitgebreid mogelijk te omschrijven, zodat wij u kunnen voorzien van een compleet antwoord. De mail mag worden verstuurd naar info@regioglas.nl indien mogelijk voorzien van foto’s van de situatie. Ook kunt u gebruik maken van het contactformulier.

Vraag een voorstel aan

Laat uw gegevens achter en wij doen u gratis een passend voorstel.

Bijlage...  

 

Heeft u glasschade?

Bel 24/7 gratis 0800 222 3 222

Veelgestelde vragen

Accreditaties

  • Bouwend NL
  • GBO Vakcertificaat
  • REB-Partner
  • EBN

Partners

  • Arjan Dekker Arjan Dekker
  • PHB de Combi PHB de Combi
  • V/d Veen Schilders V/d Veen Schilders
  • Verhoeven Schildersbedrijf Verhoeven Schildersbedrijf
  • Waanders Schilderwerken Waanders Schilderwerken
  • Havekes Havekes