24/7 telefonisch bereikbaar

10 jaar garantie op isolatieglas

15 jaar ervaring

Deskundig advies

Glasservice

Wanneer wij zeggen glasService bedoelde we ook dat Service met een hoofdletter geschreven dient te worden. Klant is ten slotte koning. De glasservice van Regio glas bestaat uit een aantal onderdelen.

 

Glasservice in geval van schade / inbraak

Wanneer er sprake is van glasschade door een ongeluk of inbraak is Regio glas binnen 1 uur ter plaatse. Wij hebben online een handig stappen plan om te volgen bij een inbraak. Zo handelt u altijd in de juiste volgorde. Wanneer u contact heeft opgenomen met de politie belt u meteen met het gratis nummer van Regio glas, 0800 - 222 3 222. Onze collega’s zullen u een aantal vragen stellen zoals: Is het enkel glas of dubbel glas? Bij enkel glas, is het een figuurglas soort of standaard glas? Dit doen wij niet voor niets! Wij willen voor u de snelste en goedkoopste oplossing als het gaat om het herstellen van de schade. Als het enkel glas is kunnen wij het vaak meteen definitief herstellen. Bij isolatie (dubbel) glas moet dit besteld worden bij de fabriek. In dit geval  zorgen onze glaszetters ervoor dat de glasschade netjes en vakkundig wordt afgedicht met een noodherstel. Dit zodat u en uw huisgenoten niet gewond kunnen raken door losse glasscherven.

Vraag een voorstel aan

Laat uw gegevens achter en wij doen u gratis een passend voorstel.

Bijlage...  

Verbouwing gepland en advies nodig?

Als u van plan bent om isolatieglas te plaatsen in uw woning? Of om uw enkel glas te laten vervangen? Zorg er dan voor dat u eerst professioneel advies in wint. Er komt namelijk meer bij kijken dan alleen het glas. Is de ventilatie capaciteit van de ventilatieroosters wel voldoende? Wilt u nog wat doen aan geluidsdemping? Of inbraakwering? Kiest u voor figuurglas?  Wat zijn de geldende normen voor het glas wat er geplaatst moet worden? Wanneer u glas wil vervangen neem dan contact op met de glasService van Regio glas. Wij voorzien u ten alle tijden van vakkundig advies en denken met u mee! U kunt ons bellen op ons gratis telefoonnummer 0800 – 222 3 222 of bereiken via de e-mail info@regioglas.nl.

 

Een ruit vervangen?

Wanneer een ruit vervangen moet worden zijn er tal van mogelijkheden. Uiteraard kunt u kiezen voor het zelfde glas. Maar in de meeste gevallen is het verstandiger om te kiezen voor isolatie (dubbel) glas. Soms wordt er zelfs gekozen voor tripple (drie dubbel) glas. Echter, uw kozijnen moeten dit wel aan kunnen in verband met het gewicht van de tripple beglazing. Wanneer u van enkel glas naar dubbel glas wil is dit vaak door een kleine aanpassing gemakkelijk te doen.  Ook als u beschikt over een kleine smalle sponning (ruimte waar het glas op staat). Onze glasservice kan tevens houtrot reparaties ter plekke voor u verhelpen. Mocht het kozijn te slecht zijn, dan schakelen wij een van onze collega timmer bedrijven in om een nieuw kozijn voor u te maken. Zo houdt u 1 contactpersoon voor alle werkzaamheden.

 

Contact met onze glasservice

Onze glasservice is 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar in geval van glasschade. Voor overige vragen of het maken van een afspraak kunt u ons tijdens kantooruren ( 8.00 tot 17.00 uur) bereiken via ons gratis telefoonnummer 0800 -222 3 222. Ook zijn wij uiteraard via de email te bereiken. Stuur een email via het contact formulier van onze website of een mail naar info@regioglas.nl en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

 

Onze glasservice locaties

Regio glas is onder andere werkzaam in Doetinchem, Arnhem, Apeldoorn, Zutphen, Deventer, Nijmegen en alle plaatsen die hier tussenin liggen. Wilt u weten of wij ook in uw regio service verlenen, laat een berichtje achter via ons contactformulier.

Vraag een voorstel aan

Laat uw gegevens achter en wij doen u gratis een passend voorstel.

Bijlage...  

Accreditaties

  • Bouwend NL
  • GBO Vakcertificaat
  • REB-Partner
  • EBN

Partners

  • Arjan Dekker Arjan Dekker
  • PHB de Combi PHB de Combi
  • V/d Veen Schilders V/d Veen Schilders
  • Verhoeven Schildersbedrijf Verhoeven Schildersbedrijf
  • Waanders Schilderwerken Waanders Schilderwerken
  • Havekes Havekes